Få flere kunder

Få flere kunderSom leverandør på boligmarkedet, er du klar over konkurrencen er meget hård og kunderne ofte ikke kender din virksomhed i forvejen.

Det er ikke ret mange gange i livet man bestiller en tilstandsrapport eller ejerskifteforsikring og derfor handler det om at ligge online lige der, hvor kunderne leder efter din service.

De kan ikke huske dit firmanavn til næste gang- og det er det firma som er lettest at finde, der får ordren.

Kunden begynder med at lede i Google

Om du tilbyder energimærkning eller udfærdigelse af testamente , er kundernes først spadestik i søgningen efter din service Google.
90 % af alle søgninger efter produkter og services begynder i dag med en ganske almindelig orienterende søgning i Google.

Det er derfor meget vigtigt, at blive fundet som en af de øverste på de søgninger kunderne anvender – Det er de firmaer der får mange kunder på dem billigste måde.

Sammenholdt med udgiften til optimering og god ranking i Google, er SEO den mest effektive metode at markedsfører sin virksomhed på i 2019.

Vi hjælper din virksomhed med synlighed- og flere kunder

Sammen laver vi en plan for hvordan vi opnår bedre placeringer i Google og på hvilke søgninger. Det er forskelligt hvilke nødvendige tiltag, der er behov for og tidshorisonten for opnåelse af resultaterne vil også varierer.

Der kan være behov for at udbygge jeres website med mere information, så jeres domæne bedre dækker emneområdet I arbejder inde for og der kan være behov for andre hjemmesider linker mere ind til jeres domæne.

Vi hjælper jer med at analyserer jeres nuværende synlighed og kommer med en køreplan for de tiltag der er nødvendige, for at opnå bedre placeringer i Google.

Både Google ranking og Google Annoncer

Ud over SEO, der skaber resultater i Googles gratis søgeresultater, hjælper vi også med Google Ads, hvor du betaler pr. klik  – Naturligvis korrekt opsat, så du kan se det nøjagtige antal kunder du få pr. krone.

Vi er Google certificerede partnere og i konstant kontakt med Google, så vi er helt med i front mht. udviklingen.

Startpakker

SEO status

Status Ranking
Status Links
Status indeksering
Status teknisk SEO
Status hastighed
Status hjemmesidens indhold
Tilstandsrapport
Forslag til optimering

Pris Kr. 1.590,-

SEO 10 timer

10 timer fordelt på:
Onpage optimering
Artikelskrivning
Linkbuilding
Hastighedsoptimering
Teknisk SEO
Lokal SEO
m.m.

Pris Kr. 7.490,-

Google Ads

Opsætning af ny konto
Implementering af konverteringssporing
Opsætning annoncer
Skrivning af tekster
Søgeordsanalyse
Rådgivning ifm. landingspages
I alt 5 timer

Pris Kr. 2.895,-